Pagina's

woensdag 10 oktober 2012

Schooldingen.

Zoals jullie misschien al weten ben ik aan het begin van dit school jaar begonnen met een nieuwe opleiding. Waar ik genoeg creatief bezig kan zijn haha. Hier wat schoolwerk:
Sorry voor de kwaliteit van de foto's (mobiel)


Dit is een site ontwerp voor 2D. We moesten een eigen site ontwerpen waar allemaal informatie over je staat. We moesten zorgen voor een mooie lay-out, ook moesten we bedenken wat de leesrichting is, wat de belangrijke elementen zijn enz. Op mijn site ontwerp staat een groot wit vierkant vlak, daar komt alle informatie in te staan als je op een bepaalde pagina klikt, bijvoorbeeld portfolio, school enz. Maar als je op deze website eerst komt staat er een collage van foto's met werk wat ik heb gemaakt.


De eerste 2 weken hebben we bij tekenen getekend op muziek. De eerste les vond ik best raar want wat moest je nou tekenen? & het mocht niks voorstellen. Dus gewoon maar wat lijnen en cirkels stippen en alles tekenen. De eerste les was voor mij dus echt een ramp en ik heb er dan ook echt een kras tekening van gemaakt haha. De tweede les ging veel beter. Helaas heb ik geen foto van die tekening want die was best goed gelukt al zeg ik het zelf. Op de foto hierboven zie je een allemaal tekeningen in 9 rechthoeken. Alles wat daarin getekend is komt uit de tekening van tekenen op muziek. Dit was echt een leuke opdracht. 

Ik ben van plan om meer foto's te gaan maken van wat ik allemaal op school maak. Want dat is best veel! Dus wie weet komt er binnenkort meer hiervan op mijn blog! Ook wil ik hier even bij zeggen dat ik ga stoppen met de wallpaper van de week en collage maandag, ik vind het super leuk om te doen. Maar het is gewoon zo dat ik er soms echt geen tijd voor heb, en dan wil ik nogal gehaast snel even een foto maken voor de wallpaper van de week, waar ik achteraf van denk hmm.. nee die foto vind ik niet mooi geworden. En dat vind ik jammer. Dus bij deze, er zullen vast nog wel collage's en fotografie op mijn blog verschijnen maar dus niet meer elke week!

Lian.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke opdrachten! Dat klinkt echt als een super leuke opleiding :-) ben benieuwd wat je nog meer voor moois gaat maken!

    BeantwoordenVerwijderen